Dark Mode On / Off

Gaasterland Wandeltocht

Gaasterland Wandeltocht

Gaasterland Wandeltocht uitgegroeid tot een gewaardeerd en sportief evenement

De opbrengsten van de Gaasterland Wandeltocht worden door de organiserende Lionsclub Balk “Tusken Mar en Klif” besteed aan het verbeteren van een school voor dove kinderen in het Afrikaanse Gambia. Deze acties worden financieel ondersteund door de stichting NCDO (Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling).

De bijdragen van de deelnemende wandelaars gaan rechtstreeks naar Star Children in Nepal waar er kinderen met HIV of Aidsbesmetting worden geholpen.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen