Volg ons via
 
 
 

Wandelvierdaagse Bali

Bali | Maak kennis met het eiland van de goden.

Wandelliefhebbers krijgen via Le Champion opnieuw een prachtige mogelijkheid om aan een nieuw ontwikkelde, zeer onderscheidende wandelvierdaagse op Bali deel te nemen.

Een vierdaagse wandelen in het buitenland is echter slechts zelden mogelijk. Daarom heeft Le Champion besloten om na de uiterst succesvol verlopen Bali Wandelvierdaagsen deze voort te zetten.

Het meedoen aan een vierdaagse op Bali stelt de deelnemers in staat kennis te maken met de bewoners en de zeer bijzondere hindoecultuur van dit tropische eiland. Tijdens de wandelingen zullen de deelnemers kennismaken met alle facetten van "het eiland van de goden".

Niet alleen gaan de routes vanuit Ubud langs prachtige terrasvormige rijstvelden, maar ook door desa's. Tempels langs de routes kunnen worden bezocht, evenals de ateliers van schilders en houtsnijders. Kortom, iedere dag is weer anders door de schitterende natuur en het dagelijks leven op straat.

Soms heeft men het geluk dat men tijdens het wandelen in een crematieceremonie terechtkomt of dat er in een desa een grote ceremonie wordt gehouden bij de dorpstempel. Laat u verrassen, geen dag zal dezelfde zijn. Kijk voor de data van de informatieavonden op de website.

Meer info: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6561
Categorie: 
05 Wandelen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandeltocht, wandelevenement, bali, wandelvierdaagse bali, wandelen, vierdaagse van nijmegen