Volg ons via
 
 
 

14 aug 2020 - 100 km Dodentocht Kadee Bornem

Dodentocht | Eén van de belangrijkste wandel-happenings van Europa.

In 50 jaar heeft de Dodentocht® zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste wandel-happenings van Europa. Wat ooit in 1970 begon met 65 deelnemers, is uitgegroeid tot een 'meer-dan-9000-wandelaars-event'! Met zo'n groei weet je zeker dat er goede redenen moeten zijn.

Het zijn de steeds wederkerende ambiance, de meer dan 100.000 toeschouwers langsheen het hele parcours (doorheen de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant), de gesmeerde organisatie en het unieke kader die de 100km Dodentocht® van Bornem onderscheiden van de andere tochten, en het tot een unieke belevenis maken.

In Bornem zijn er geen klassementen of records; het gaat om de prestatie ten opzichte van jezelf. De beloning bestaat uit een diploma, een medaille en een voldaan gevoel als je de eindmeet overstapt.

De Internationale 100km Dodentocht® laat zien dat verdraagzaamheid en vriendschap tussen volkeren mogelijk is. Aanvaarding van- en respect voor anderen zijn dan ook de ware idealen van de Dodentocht®.

Meer info: www.dodentocht.be


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 11551
Categorie: 
08 Wandelen Augustus
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dodentocht, wandelevenement, wandeltocht, loopevenement, wandel agenda, wandelen