Volg ons via
 
 
 

Wandelparadijs Willingen

Wandelen in Willingen | Pootje baden in een beekje en aan het eind van de wandeling de gezelligheid in een café-restaurant.


Wandelen, de wereld te voet verkennen, heeft de mensen altijd al betoverd. Het aantal wandelaars stijgt nog steeds en het publiek verandert. Wandelen wordt cooler en trekt nu ook jonge mensen aan. De redenen zijn duidelijk: even op de rem trappen; lekker rustig aan doen, de zoektocht naar de echte natuurbelevenis en het een worden met jezelf. Wandelen is vandaag de dag een actieve vorm van wellness. Wandelen kan bijna iedereen en bij het wandelen leer je je eigen mentaliteit, evenals je eigen lijf kennen.

En dan is er natuurlijk de beloning: onderweg pootje baden in een beekje en aan het eind van de wandeling de gezelligheid in een café-restaurant, waar bier, worst en brood na de inspanning zo lekker zijn als niets anders op de wereld. Om daar tegenop te kunnen moet zelfs een meesterkok goed zijn best doen. Allemaal logische argumenten om weer eens te wandelen. Willingen heeft 300 km wandelpaden. Een daarvan is de 64 km lange Uplandsteig, een pittige route, die op een heel natuurlijke manier aangelegd is en om de gemeente Willingen (Upland) gaat.

Meer info: www.willingen.de


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6262
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelen afvallen, wandelen duitsland, willingen duitsland, willingen hotel, sauerland bezienswaardigheden