Volg ons via
 
 
 

Drentse Wandelvierdaagse

Drentse Wandelvierdaagse | Ook één of meerdere dagen meewandelen is mogelijk.

In Odoorn vindt ieder jaar de Drentse Wandelvierdaagse plaats. De start is altijd op Hemelvaartsdag. Gedurende vier dagen zijn er routes te wandelen door het prachtige Drentse landschap van 10, 20, 30 en 40 kilometer. Speciaal voor uw (klein)kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er routes van 5 en 10 km, met leuke activiteiten onderweg. Voor begeleiding wordt gezorgd. 

Denkt u niet in staat te zijn vier dagen mee te wandelen? Het is mogelijk om één of meerdere dagen bij het evenement aan te haken.

Als het u lukt om alle vier dagen achter elkaar mee te lopen, wordt deze prestatie beloond met een medaille. Mocht u uw hond (aangelijnd) willen meenemen, dan is er ook voor de dappere viervoeter een oorkonde bij aankomst.
Op de pauzeplekken en in de starttent is er een hapje en drankje verkrijgbaar, welke u na afloop onder het genot van live-muziek kunt nuttigen. 

Voor goed getrainde wandelaars is het mogelijk om op de avond voorafgaand aan Hemelvaartsdag een Kennedymars te lopen van 80 km. Eventueel gecombineerd met nog 3 dagen van de vierdaagse.

Voorinschrijven levert u een leuke korting op en kan op Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6984
Categorie: 
05 Wandelen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
drentse wandelvierdaagse, wandeltocht, wandelroute, wandelen nederland, vierdaagse, de 4daagse