Volg ons via
 
 
 

Lammetjes wandeltocht Texel

Texel | Wandel en geniet van lammetjes en Texeler schapenboeten.

Lammetjeswandeltocht

Op tweede paasdag organiseert Het Gouden Boltje, De Lammetjeswandeltocht. Deze Lammetjestocht voert traditiegetrouw over het oude land van Texel.

Al wandelend kunt u genieten van het kleinschalige landschap van Texel en ook van de aanwezige lammetje t5ussen de unieke tuunwaltjes. Er is een grote variatie in afstanden, zodat een ieder zijn of haar favoriete afstand kan kiezen. Met name de 5 en de 10 km zijn aanraders voor ouders en grootouders met (klein)kinderen.

Informatie kunt u inwinnen bij de wandelsportvereniging Het Gouden Boltje telefoonnummer 0222.313.087 of op de website Klik Hier  of op - www.facebook.com/wandelsportvereniging.hetgoudenboltje

Mensen, die met openbaar vervoer reizen en/of de auto in De Helder laten staat kunnen respectievelijk bij het station Den Helder of op de Texel in de bus stappen. Dit is de Texelhopper en daarvoor dient u (in de bus of bij het station) een kaartje te kopen. 
Uitstappen halte VVV in Den Burg.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 9177
Categorie: 
04 Wandelen April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandeltocht texel, wandeling, wandelroute, wandelroute texel, lammetjes wandeltocht rexel