Volg ons via
 
 
 

Plus Wandel4Daagse Alkmaar

Plus Wandelvierdaagse Alkmaar | Prachtig afwisselend parcours rondom Alkmaar

In 2007 vond de eerste editie van deze eerste grote vierdaagse in het westen van het land plaats. Getuige de vele reacties van de 2542 deelnemers was een nieuw en geslaagd wandelevenement geboren. De Plus Wandel4Daagse Alkmaar onderscheidt zich van andere vierdaagse mede door het prachtige afwisselende parcours (duinen, strand, bos, polders en karakteristieke dorpskernen) rondom de vier windstreken van Alkmaar. Door vanuit vier verschillende locaties in Alkmaar te starten en te finishen zijn de routes zeer afwisselend.

Bovendien variëren deze van kortere (7,5 km) tot langere (45 km) afstanden. Onderweg treft u uitgebreide verzorgingsposten aan. Op de 4e dag zullen alle wandelaars na het behalen van een fantastische prestatie op een sfeervolle manier worden binnengehaald met een feestelijke intocht door de binnenstad van Alkmaar en de finish op het Waagplein in hartje centrum Alkmaar.

Tot ziens tijdens de Plus Wandel4Daagse Alkmaar 

Meer info: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 17511
Categorie: 
06 Wandelen Juni
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
plus wandelvierdaagse, wandelen nederland, wandelvierdaagse, wandelen, de 4daagse