Volg ons via
 
 
 

Apeldoorn - Historische shopwandeling

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ben je nieuwsgierig naar de geschiedenis van Apeldoorn? Je maakt in deze shop- wandeling kennis met de geschiedenis en tegelijkertijd ontdek je de hedendaagse winkelmogelijkheden die de stad biedt. 

Apeldoorn is momenteel de negende stad van Nederland. Ooit werd Apeldoorn het grootste dorp van Nederland genoemd. Deze dorpse achtergrond wordt tegenwoordig gecombineerd met vernieuwende architectuur en aansprekende gebouwen. Een voorbeeld daarvan is De Oranjerie, een overdekt winkelcentrum met maar liefst 60 verschillende winkels.

De stadswandeling begint vanuit het hart van Apeldoorn bij de VVV. Een gids leidt je langs bijzondere monumenten, parken en gebouwen. Hij vertelt een boeiend verhaal over de ontwikkeling van de stad en het platteland. Na ongeveer 1,5 uur eindigt de wandeling in het overdekte winkelcentrum De Oranjerie, een combinatie van winkelplezier en moderne architectuur. In de winkels tref je een ruim aanbod van onder andere mode, cadeau`s, sieraden en woondecoratie.

Bij dit arrangement ontvang je 2 cadeaubonnen om vrij te besteden in de winkels van je keuze in de Oranjerie, maar je kunt ook lekker gaan lunchen of koffie drinken met deze bonnen. De minimale groepsgrootte voor deze ‘shop wandeling’ is 10 personen, de kosten bedragen € 28,50 per persoon.
 
Je ontvangt hierbij twee kortingsbonnen met een waarde van € 20 en een consumptiebon.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 4353
Categorie: 
Stads- en dorpswandelingen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
stadswandeling, wandelexcursie, wandelroute, stadswandelingen