Volg ons via
 
 
 

Breda - de historische kilometer

Ontdek het oudste gedeelte van de stad Breda.

In de Historische Kilometer stelt VVV Breda het oudste gedeelte van de stad Breda aan je voor. Aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving maakt u kennis met de belangrijkste historische bezienswaardigheden.

Onderweg zie je bijvoorbeeld het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat, de Grote Kerk en het Begijnhof. Maar ook nieuwe monumenten zoals bijvoorbeeld het Chass Theater maken deel uit van de wandeling. Over sommige gebouwen in de stad is veel te vertellen. Het boekje dat bij de wandeling hoort, zet alles voor je op een rijtje. Je kunt de route lopen aan de hand van de routebeschrijving en ook door middel van het kaartje op de middenpaginas van het gidsje.

Tijdens de vakantieperiodes is de Historische Kilometer ook individueel te lopen onder begeleiding van een VVV-gids. Je bezoekt dan bijvoorbeeld het Kasteel van Breda dat normaal niet toegankelijk is voor publiek. Buiten de vakanties kun je de Historische Kilometer met je eigen groep(je) lopen.

De Historische Kilometer is te koop bij VVV Breda (Willemstraat 17-19 en Grote Markt 38). Laat je overigens niet misleiden door de titel; De Historische kilometer telt namelijk zon vier kilometer.....


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3523
Categorie: 
Stads- en dorpswandelingen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
breda, stadswandeling, stedentrip, hotel in breda