Volg ons via
 
 
 

Wandelen met Annet

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wandelen met Annet is meer dan zomaar een wandeling. Iedere wandeling heeft een thema dat ingaat op de geschiedenis van Zuid-Limburg en de ruime grensstreek.

Als U mee gaat op één van haar dagwandelingen van 20 km. en meer, krijgt U uitleg over de geschiedenis van Limburg en zijn oude gebruiken. U wandelt met Annet in een stevig tempo over kleine paadjes, langs stegelkes, door grubben en holle wegen. Wandelaars die vaker mee zijn geweest, zeggen dat de wandelingen schitterend, uitdagend, soms modderig zijn, maar vooral bergop gaan. Beschikt u over goede wandelschoenen en een daarbij behorende goede wandelconditie, bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Zuid-Limburg en de grensstreken en houdt u van een "moe-maar-voldaan-gevoel" na een dag wandelen, dan is wandelen met Annet zeker iets voor u. De drie thema’s voor de wandelingen zijn: Grenzen, de Voerstreek en het ontstaan van het Limburgs landschap.

Annet is een zeer ervaren gids, met ruime nationale en internationale ervaring in het maken van wandelingen. Zij werkt al jaren voor www.ontrack.nl, een nationale internet wandel-, fiets- en kano-club, waar zij voor de bestaande en nieuwe langere wandelroutes in Limburg zorgt. Ook heeft zij al diverse eigen wandelclubs opgericht. Zij organiseert jaarlijks trainingen voor de Heuvelland 4-daagse, die zij natuurlijk zelf ieder jaar meeloopt. Verder verzorgt zij 2 tot 4 daagse compleet verzorgde wandelweekenden, bijvoorbeeld volgend voorjaar in de Ardennen. Tevens zet zij meerdaagse wandelingen op maat voor wandelgroepen uit.

Kosten voor de dagwandelingen zijn 8 euro. De consumpties tijdens de pauze zijn voor eigen rekening. De groepen zijn niet groter dan 15 personen, en vol is vol.

 

Voor meer informatie over de thema’s van de wandelingen kijkt u op www.wandelenmetannet.nl.

 

 

Aanmelden kan op: 06-33918169 of info@wandelenmetannet.nl

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2259
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Zuid Limburg, wandeltocht, wandelgroep