Volg ons via
 
 
 

Op de kuierlatten in Flevoland

Struinen door het boerenland van Flevoland

Struinen door het boerenland. Niet over geplaveide paden, maar langs dijken, over akkers, door boomgaarden en bossen en langs cultuurhistorische bezienswaardigheden…

Onder de noemer ‘Op de kuierlatten’ zijn in Flevoland elf verrassende wandelroutes over boerenterreinen uitgezet. Soms over het land van melkveehouders, soms over de akkers van akkerbouwers, soms over een combinatie daarvan. Hoe verschillend de wandelingen ook zijn, ze garanderen allen een ongekende natuurbeleving en bewijzen dat landbouw, natuur en cultuur bijzonder goed samengaan.
 
De routes zijn een aanrader voor wandelaars die graag buiten de gebaande paden treden. Bij sommige wandelpaden bevindt de startlocatie zich op het erf. Schroom dus niet om het erf op te lopen! Wie ‘Op de Kuierlatten’ gaat, proeft niet alleen de Flevolandse natuur, maar ook het boerenleven!

Landschapsbeheer Flevoland en het Wandelplatform LAW faciliteren en stimuleren dit initiatief van Flevolandse agrariërs.
 
Meer info: www.opdekuierlatten.nl

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2004
Categorie: 
Wandelroutes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vuurtorenpad, wandelpaden flevoland, wandelroutes flevoland