Volg ons via
 
 
 

Routegids Nordic Walking

50 speciaal voor Nordic walking geselecteerde routes

De ANWB introduceert een nieuwe gids voor de actieve wandelaar, de Routegids Nordic Walking. Deze gids biedt 50 heerlijke wandelroutes verspreid door heel Nederland.

Nordic Walking is in korte tijd een zeer populaire vorm van bewegen geworden. Het is een gezonde sport die zowel door de recreant als door de sportieve loper beoefend kan worden. In deze gids staan 50 wandelroutes en uitleg over de techniek, materiaal, sportieve niveaus, opleidingen en trainingen. De routes zijn ingedeeld in drie niveaus: licht, gemiddeld en zwaar, aangeduid met wandelstokjes.

Bijna alle routes zijn bewegwijzerd en gemarkeerd met paaltjes zodat de route gemakkelijk te volgen is. Bij elke route staat aangegeven waar wat gedronken en/of gegeten kan worden. Ook het informatiepunt en de kenmerken van de ondergrond, padbreedte, het aantal te stijgen meters, het landschap, de duur en of de hond mee kan staat duidelijk aangegeven. Een duidelijke routekaart laat zien hoe de route loopt en waar de bezienswaardigheden liggen. Elke wandelroute wordt voorzien van een omschrijving over het boerenland, bossen en fraaie landgoederen.

50 speciaal voor Nordic walking geselecteerde routes
  • Met speciale aandacht voor techniek
  • Alle routes zijn bewegwijzerd of gemarkeerd met routepaaltjes
  • Actuele route-informatie op Nordicwalkingnet.nl

    Routegids Nordic Walking
    Bron: anwb.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1868
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelgids, nordic walking afvallen, nordic walking route