Volg ons via
 
 
 

Nieuw wandelnetwerk in Twente

Twente | Groot nieuw wandelnetwerk dat honderden kilometers rondwandelingen, middels genummerde uniforme routepalen met elkaar verbindt.

In Twente is een groot nieuw wandelnetwerk in gebruik dat honderden kilometers rondwandelingen, middels genummerde uniforme routepalen met elkaar verbindt. Bij ieder startpunt staat een informatiepaneel met daarop een overzichtskaart van alle routes in de omgeving. Je kunt een keuze maken tussen routes van 3 tot ongeveer 10 kilometer. Aan de hand van de gekleurde pijlen op de routepalen kun je de uitgezochte route volgen. Bij een startpunt kun je vaak kiezen uit meerdere routes. Onderweg kun je nog overstappen op een andere route bij de keuzepuntpalen. Combineren van verschillende routes is ook mogelijk mits je de nummers onthoudt die bij de betreffende kleur hoort.

Handig is het om een kaart bij je te hebben van het Wandelnetwerk .Er zijn ook routes uitgezet voor buggy’s en er staat aangegeven wanneer het verstandig is om laarzen te dragen. Tevens zijn er lange afstands wandelpaden te herkennen aan geel/rood of wit/rode markeringen. Een kaart van het Wandelnetwerk Twente is te koop voor 5,95 euro bij onder meer de VVV-kantoren, boekhandels in de regio en bij de horecagelegenheden bij de startpunten.

Meer info: www.wandelenintwente.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2427
Categorie: 
Wandelroutes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelroute twente, wandelroute plannen