Volg ons via
 
 
 

Herfstwandeling Appelscha (Drents-Friese Wold)

Herfstwandeling in Appelscha. We komen in beweging voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille. Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken en leven in vrijheid!

Opnieuw wordt een editie van Vrouwen lopen voor Vrouwen gehouden in het Noorden van het land. We proberen ieder jaar een andere mooie omgeving uit te zoeken, dat is ook deze keer weer gelukt! Wandel jij ook mee door het mooie Friese landschap rondom Appelscha.

10 of 20 km
We gaan twee mooie routes voor je uitzetten. Je kunt kiezen uit een afstand van 10 of 20 kilometer. Wandel ook over lanen en bospaadjes door Nationaal Park het Drents-Friese Wold! 

Restaurant ’t Scha in Appelscha, is het vertrek- en eindpunt van deze tocht. Na afloop van de wandeling kun je op deze locatie lekker bijkomen, bijpraten en genieten van een uitgebreide lunch. 

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en De Hoop. Voordat de wandeling van start gaat zal een ex-prostituee haar indrukwekkende levensverhaal vertellen. 

Walk & Talk
Tijdens de herfstwandeling mag je genieten van alle geuren en kleuren om je heen. Je krijgt een aantal inspirerende vragen mee die passen bij aandacht voor de wereld (mens en natuur) om je heen. Als je het leuk vindt, kun je hierover met je medewandelaars in gesprek!

Schrijf je in voor deze mooie tocht!
Meer informatie:  Klik Hier

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Vrouwen lopen voor Vrouwen
Hits: 1061
Categorie: 
10 Wandelen Oktober
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandeltocht, wandelroute appelscha, wandelroute friesland, wandelroute drents friese wold