Volg ons via
 
 
 

21 sept 2019 - Polderwandeling Maassluis

Op zaterdag 21 september wordt er voor het derde jaar op rij gewandeld in Maassluis, en jij kunt er bij zijn! Kom genieten van de prachtige wandeling die we voor je hebben uitgestippeld. En laat je na afloop heerlijk in de watten leggen.

Een geheel verzorgd dagje uit, bijvoorbeeld voor jou samen met je vriendinnen, zus of wandelmaatjes!

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die worden geholpen bij De Hoop en Terwille. We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan wandelen door de natuur en samen genieten van een lekkere high tea. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.

10 of 20 km
De tocht leidt door de polders, bossen en waterpartijen van het pittoreske Maassluis. We hebben twee mooie routes voor je uitgezet: van 10 en 20 km. Maassluis is de enige wandeltocht waarbij je kunt kiezen hoeveel kilometer je wilt wandelen. Voor welke uitdaging ga jij?! 

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op 21 september? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Schrijf je in via https://www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/tocht/wandeltocht-maassluis-4. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandel, wandeling, wandelen, natuurwandeling zoeken, wandeltochtroute downloaden