Volg ons via
 
 
 

21 sept 2019 - Boswandeling Doorn

Wandel ook mee door de prachtige Kaapse Bossen in de nazomer van 2019.

Op 21 september wordt de tweede editie van Vrouwen lopen voor Vrouwen in Doorn gehouden. In 2018 hebben we voor het eerst gewandeld in Doorn en deze prachtige dag smaakte echt naar meer. Daarom komt er een vervolg en jij kunt daar bij zijn!

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Je bent welkom op een wel heel mooie locatie: conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn! Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille.

We hopen met elkaar een heerlijke dag te hebben: we gaan 15 kilometer wandelen door de bosrijke natuur van de Kaapse Bossen en samen genieten van een lekkere en uitgebreide koffietafel. En dat alles… omdat we andere vrouwen willen helpen en ondersteunen in de moeilijke situatie waarin zij zitten.

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 21 september? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Reserveer 21 september in je agenda en schrijf je in via https://www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/tocht/nazomer-boswandeling-in-doorn 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelroute doorn, wandeling, wandelen rond doorn, wandeltocht kaapse bossen