Volg ons via
 
 
 

28 maart 2021 - De Zestig van Texel

De Zestig van Texel | Vier keer 15 km estafette over een afstand van 60 km en of de 120 km (twee keer rond het eiland) staan op het programma

De Zestig van Texel is een tweejaarlijks hardloopevenement dat door Atletiekvereniging Texel altijd werd georganiseerd op Tweede Paasdag in de oneven jaren. De 15e editie van De Zestig van Texel  was sportief en organisatorisch een groot succes. Vanwege de nog steeds toenemende Paasdrukte op het eiland is nu gekozen om het evenement in principe los te koppelen van Pasen. Als nieuwe datum is gekozen voor zondag 28 maart 2021.

De organisatie van De Zestig van Texel heeft wandelsportvereniging Het Gouden Boltje uitgenodigd om te overwegen om over het parcours van De Zestig ook een wandeltocht te organiseren en op die manier het aloude wandelrondje (1971-2010) nieuw leven in te blazen. Inmiddels heeft het bestuur van de wandelvereniging besloten om die suggestie op te pakken en wordt op xxxx 2021 de Wandelronde Texel 60 km  gehouden. Net als bij het hardloopevenement starten de wandelaars op             ’t Horntje bij de veerhaven en finishen ze bij Stayokay in Den Burg. De start is om 07:05 uur en de finish sluit om 20:30 uur. De laatste boot vertrekt om 21.00 uur vanaf Texel.

Meer info: www.dezestigvantexel.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 797
Categorie: 
03 Wandelen Maart
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hardlopen texel, wandelen texel, rondje texel, agenda texel