Volg ons via
 
 
 

6 april 2019 - Wandelronde Texel 60km

Wandelronde Texel | Het aloude wandelrondje (1971-2010) wordt nieuw leven ingeblazen

De Zestig van Texel is een tweejaarlijks hardloopevenement dat door Atletiekvereniging Texel altijd werd georganiseerd op Tweede Paasdag in de oneven jaren. De 14e editie van De Zestig van Texel  op  17 april 2017 was sportief en organisatorisch een groot succes. Vanwege de nog steeds toenemende Paasdrukte op het eiland is nu gekozen om het evenement in principe los te koppelen van Pasen. Als nieuw datumcriterium is gekozen voor de eerste zondag van april dus de 15e editie staat gepland voor zondag 7 april 2019 in plaats van maandag 22 april 2019.

De organisatie van De Zestig van Texel heeft wandelsportvereniging Het Gouden Boltje uitgenodigd om te overwegen om over het parcours van De Zestig ook een wandeltocht te organiseren en op die manier het aloude wandelrondje (1971-2010) nieuw leven in te blazen. Inmiddels heeft het bestuur van de wandelvereniging besloten om die suggestie op te pakken en wordt op zaterdag 6 april 2019 de Wandelronde Texel 60 km  gehouden. Net als bij het hardloopevenement starten de wandelaars op ’t Horntje bij de veerhaven en finishen ze bij Stayokay in Den Burg. De start is om 07:05 uur en de finish sluit om 20:30 uur. De laatste boot vertrekt om 21.00 uur vanaf Texel.

Meer info: www.hetgoudenboltje.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 340
Categorie: 
04 Wandelen April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelen texel, wandelroute texel, wandelrondje texel, wandelroute texel downloaden