Volg ons via
 
 
 

30 sept t/m 6 okt 2019 - Wandel7daagse in Bad Bentheim

Wandel 7 daagse in en om Bad Bentheim | Wandelgebied bij uitstek

Op slechts een steenworp afstand van Enschede ligt de Duitse stad Bad Bentheim: een wandelgebied bij uitstek. Dat komt in het bijzonder tot uitdrukking tijdens de eerste editie van de Wandel7Daagse 'WANDERbares Bad Bentheim', georganiseerd door de VVV van Bad Bentheim samen met de plaatselijke 'Verkehrs- en Kulturverein'. Tijdens de Wandel7daagse, gehouden van 30 september tot en met 6 oktober 2019, kunnen wandelliefhebbers het kuuroord Bad Bentheim en omgeving in het kader van verschillende all-in-, actieve en dagarrangementen verkennen.

Bad Bentheim is niet alleen bekend als kuuroord, om zijn kasteel en openluchttheater, maar ook om de unieke natuur: uitgestrekte weilanden en bossen, idyllische veen- en heidelandschappen en oude zandsteengroeves met het 'Bentheimse Goud' zorgen ervoor dat de wandeltochten een onvergetelijke ervaring zijn.

Geïnteresseerden kunnen een van de drie all-in-arrangementen boeken, naar keuze voor drie, vijf of zes dagen. Afhankelijk van het aantal dagen overnacht men in een vakantiewoning, pension of een hotel. De wandeltochten variëren in lengte van 6 tot 15 km en worden begeleid door een ervaren gids, die Grafschaft Bentheim op zijn duimpje kent. Hij laat de gasten in gezellige groepen de mooiste plekken van Bad Bentheim zien en heeft op alle vragen een antwoord paraat. Naast de accommodatie en de wandeltochten staan rondleidingen met een gids op het programma, zoals een stadsrondleiding, een verkenningstocht door het kasteel of een bijzondere wandeling met de nachtwaker in de avonduren. Deze uitjes zijn inclusief lunchpakket, koffietafel of riddermaal. Ook een bezoek aan de sauna´s in BadePark Bentheim is inbegrepen.

Diegenen die in deze periode al een accommodatie hebben geboekt, kunnen kiezen uit drie actieve arrangementen (vijf of zes dagen) inclusief wandeltochten, lunchpakketten, een rondleiding door het kasteel en naar keuze wellness of een riddermaaltijd. Een groot aantal wandelingen kan ook afzonderlijk, voor een halve dag of in de vorm van een dagtocht, worden geboekt.

De all-in-arrangementen kunnen worden gereserveerd bij de VVV Bad Bentheim, Schloßstraße 18, 48455 Bad Bentheim, tel. +49 (0)5922 98330, of via e-mail info@badbentheim.de

Foto: Kasteel Bentheim


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 731
Categorie: 
09 Wandelen September
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelen in duitsland, wandelroute bad bentheim, wandelen bentheim