Volg ons via
 
 
 

7 okt 2018 - The Big Walk Zandvoort

Het strand van Zandvoort is het decor voor een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland. 

Het strandseizoen voor honden start zondag 7 oktober op grootse wijze met The Big Walk. Hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters nemen dan deel aan de eerste editie van deze unieke wandeling op het strand van Zandvoort. The Big Walk is hét moment om het strandseizoen voor honden te openen. Hulphond Nederland roept alle honden en hun baasjes op om mee te doen aan de 5 kilometer strandwandeling. Met hun deelname steunen zij de opleiding en inzet van hulphonden. Inschrijven voor The Big Walk kan op www.thebigwalk.nl. 

Mede mogelijk door sponsoren
De organisatiekosten van het wandelevenement worden gedragen door Royal Canin, Athlon en P5COM, sponsors van Hulphond Nederland. De opbrengsten van The Big Walk komen zo volledig ten bate van het opleiden van meer hulphonden. Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. De vraag naar hulphonden is echter groter dan het aanbod. Met The Big Walk wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.

Big Walk of Fame
Met een donatie van 10 euro kunnen hond en baasje op 7 oktober deelnemen aan The Big Walk. Strandpaviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort is de start- en finishlocatie voor de wandeling. Voor mindervalide deelnemers is een route uitgestippeld over de boulevard. Op het keerpunt, na 2,5 kilometer, kan elke hond een pootafdruk achterlaten bij de Big Walk of Fame. Alle deelnemende honden ontvangen bij de finish een gesponsorde goodie bag. Het wandelevenement begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. The Big Walk wordt gesteund door alle betrokken ambassadeurs van Hulphond Nederland. Klik Hier voor een video.

Foto: The Big Walk: lekker uitwaaien met je hond op het strand en tegelijkertijd het goede doel steunen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 199
Categorie: 
10 Wandelen Oktober
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hondenwandeling, wandelen met de hond, wandelen in zandvoort, strandwandeling zandvoort