Volg ons via
 
 
 

5 april 2020 - The Big Walk Zandvoort

Het strand van Zandvoort is het decor voor een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland. 

Op 5 april is strand Zandvoort het decor voor een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland.  

Hulphond Nederland nodigt alle honden en hun baasjes uit om deel te nemen aan The Big Walk. De derde editie van dit unieke evenement vindt zondag 5 april plaats op het strand van Zandvoort. Inmiddels is The Big Walk uitgegroeid tot de grootste hondenwandeling van Nederland. Vorig jaar waren ruim 300 honden en 600 wandelaars aanwezig voor de afsluiting van het strandseizoen voor honden. De opbrengst van The Big Walk komt ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Inschrijven kan op www.thebigwalk.nl.
 
Mede mogelijk door sponsoren

De organisatiekosten van het wandelevenement worden gedragen door Royal Canin, Athlon en P5COM, sponsors van Hulphond Nederland. De opbrengsten van The Big Walk komen zo volledig ten bate van het opleiden van meer hulphonden. Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. De vraag naar hulphonden is echter groter dan het aanbod. Met The Big Walk wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden. Particulieren, scholen en bedrijven kunnen The Big Walk extra ondersteunen met gesponsorde acties via het online platform Helphulphond.nl.
 
Doggy bag

Met een donatie van € 12,50 kunnen hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters deelnemen aan de strandwandeling van vijf kilometer. Strandpaviljoen Tijn Akersloot is de start- en finishlocatie voor The Big Walk. Op het keerpunt, na 2,5 kilometer, is de Big Moment of Fame waar deelnemers op de foto kunnen. Na afloop van de wandeling ontvangen de deelnemers een gevulde “doggy bag”. Het evenement begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Onder andere Anita Witzier, ambassadeur van Hulphond Nederland, loopt mee met The Big Walk.

Klik Hier voor een video

Foto: 
The Big Walk: lekker uitwaaien met je hond op het strand én het goede doel steunen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1192
Categorie: 
04 Wandelen April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hondenwandeling, wandelen met de hond, wandelen in zandvoort, strandwandeling zandvoort