Volg ons via
 
 
 

12 sept 2020 - Hartstocht De Biesbosch

Hartstocht De Biesbosch | Loop mee en zamel geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

De Hartstocht de Biesbosch is terug!

Dus wandel mee op zaterdag 12 september aanstaande. De wandeling is ditmaal niet door de Brabantse Biesbosch maar door de Dordste. Ook een prachtig mooi stukje natuur, dat zich aan de rand van het Nationaal Park de Biesbosch bevindt. Tijdens deze Hartstocht kun je 5, 10, 15, 20 of 25 en 40 km wandelen over verharde én onverharde paden. Op elke route loop je langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes. ”Ervaar hoe geen dag in de Biesbosch hetzelfde is. De Biesbosch is altijd in beweging.

Dat moet je gewoon beleven” aldus Henk Bronkhorst. En hij kan het weten als Hoofd Beheer van het parkschap Nationaal Park de Biesbosch.

Kijk voor meer informatie op www.hartstocht.nl Of schrijf je direct in via deze link. https://evenementen.voordehartstichting.nl/evenement/hartstocht-de-biesbosch Door deel te nemen steun je ook dit keer weer de Hartstichting. Ofwel dubbel winst; je doet ook meteen iets goeds voor je body & mind én taille. Altijd lekker zo na de vakantie!

Het inschrijfgeld is 15,00 p.p. inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Van jouw inschrijfgeld gaat minstens 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Want je hart ben jij. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 793
Categorie: 
09 Wandelen September
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sponsorloop hartstichting, wandeltocht biesbosch, wandelroute biesbosch