Volg ons via
 
 
 

x juni 2020 - A.Vogel Wandeltocht

A.Vogel Wandeltocht |Een gezellige en gezonde dag uit in de natuur

Zaterdag x juni is het zo ver: de tweede A.Vogel Wandeltocht (voorheen de Boerderijenwandeltocht van Ko-Kalf). Fervente wandelaars kunnen hun hart ophalen met de 30 of 40 kilometer. Vriendinnen kunnen gaan voor een stevige wandeling van 10 of 20 kilometer, om vervolgens in de A.Vogel tuinen te genieten van een hapje en drankje. En voor gezinnen is er een 5 kilometer wandeling door het Gelderse landschap om vervolgens de schoenen uit te schoppen en het Blotevoetenpad te trotseren in de A.Vogel tuinen. Kortom: een gezellige dag samen door de natuur, voor jong en oud.

De wandeltocht start in de Veluwse bossen van Landgoed Zwaluwenburg waar de felgekleurde kruidenvelden van A.Vogel liggen. Om 08.00 uur is de startlocatie geopend en afhankelijk van de afstand kunnen wandelaars tot 14.30 uur beginnen met de wandeltocht. Vervolgens loopt de route door de gevarieerde bossen en landerijen langs karakteristieke boerderijen, landhuizen en het vestingstadje Elburg. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor 40, 30, 20, 10 of 5 kilometer. De kosten zijn € 5,- per persoon en voor leden van de wandelbond € 4,-.

Kijk voor meer informatie op www.avogel.nl/wandeltocht.

Ontspanning in de A.Vogel tuinen

Na de wandeltocht is het tijd voor ontspanning. Wandelaars worden onthaald met muziek in de A.Vogel tuinen. Naast een hapje en drankje kunnen ze genieten van een heerlijke stoelmassage waar nek- en rugspieren worden los gemasseerd, zijn er diverse stands waar informatie over gezondheid opgehaald kan worden én kunnen wandelaars hun voeten laten ontspannen op het Blotevoetenpad.
Wandelen voor het goede doel

Naast de gezelligheid en het gezonde aspect van de A.Vogel Wandeltocht, wordt er ook gewandeld voor het goede doel. Schrijf je nu in op: www.avogel.nl/wandeltocht.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 825
Categorie: 
06 Wandelen Juni
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandeltocht, georganiseerde wandeltochten 2018, wandeltocht vandaag