Volg ons via
 
 
 

6 okt 2018 - "Ren voor haar leven" Dordrecht

"Ren voor haar leven" |Met elkaar in beweging komen voor het goede doel:

Zaterdag 6 oktober 2018 vindt de derde editie plaats van 'Ren voor haar leven!' in Dordrecht! Met elkaar in beweging komen voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen.

In 2016 werd de eerste ladiesrun van Vrouwen lopen voor Vrouwen gehouden. 45 enthousiaste vrouwen renden een parcours van 5 of 10 km en haalden met hun sportieve inspanning ruim € 7000,- op voor het goede doel. Deze prachtige ochtend smaakte echt naar meer; daarom komt er een vervolg! 

Dorp De Hoop
Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden. Op 7 oktober zullen we je hier meer van laten zien en beleven. 

Parcours 
We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een parcours van 5 of 10 km: heerlijk hardlopen in de natuur en genieten van de polders van Dordrecht.
 

5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!
 

10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons nieuwe hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!

Meer info: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 443
Categorie: 
10 Wandelen Oktober
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vrouwen lopen voor vrouwen, wandelkalender, wandeltocht dordrecht