Volg ons via
 
 
 

21 mei 2017 - Najjar wandeldag

Najjar wandeldag | Stichting Najjar Gilze Rijen zet zich in voor de belangen van patientjes met de zeldzame kinderleverziekte Crigler Najjar.

Voor het 7de jaar wordt alweer de Najjar wandeldag georganiseerd. Stichting Najjar Gilze Rijen is een stichting die zich inzet voor de belangen van patientjes met de zeldzame kinderleverziekte Crigler Najjar. Om fondsen te werven organiseren we activiteiten waarbij de opbrengst geheel ten goede komen aan het goede doel van Stichting Najjar Gilze Rijen.

De Najjar Wandeldag welke wordt gelopen op zondag 21 mei 2017 wordt gelopen op hoofdzakelijk bospaden in de bossen van Boswachterij Dorst . We hebben routes met afstanden van 5, 10, 15 en 25 km. Vertrekpunt is het clubgebouw van atletiek vereniging Spiridon gelegen aan Vijf Eiken 6 te Rijen (NBr)

Inschrijven 25 km tussen 8 en 11 uur, 15 km tussen 8 en 12 uur en de 10 en 5 km tussen 8 en 14.00 uur. Inschrijfgeld is € 5,-- en voor leden van de KWBN geven we 1 euro korting. Opbrengst komt ten goede aan Stichting Najjar. Meer info: www.najjargilzerijen.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 183
Categorie: 
05 Wandelen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandeltocht, wandelroute, wandel4daagse, 4 daagse, wandelevenementen