Volg ons via
 
 
 

Majoor Bosshardt Route Amsterdam

Majoor Bosshardt Route | Wandeling door Amsterdam waarbij diverse anekdotes over de bekendste officier van het Leger des Heils in Nederland worden verteld.

Majoor Bosshardt Route
 
De Majoor Bosshardtroute is een wandeling door Amsterdam waarbij diverse anekdotes over de bekendste officier van het Leger des Heils in Nederland worden verteld. Luitenant-kolonel Alida Margaretha Bosshardt, beter bekend als Majoor Bosshardt, is de bekendste persoon uit de historie van het Leger des Heils in Nederland. Majoor Bosshardt startte in 1948 met het ‘goodwillwerk’ in Amsterdam.  
 
Tijdens de Majoor Bosshardtroute ziet u van dichtbij waar 'de majoor' haar werk in de Amsterdamse binnenstad deed. In het Majoor Bosshardt info- en documentatiecentrum, gevestigd in haar voormalige woning aan het einde van de route, komt de bijzondere band tussen majoor Bosshardt en Prinses Beatrix naar voren en is te zien hoe majoor Bosshardt haar geloof handen en voeten wist te geven.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht op: http://www.legerdesheils.nl/majoor-bosshardtroute-


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2516
Categorie: 
Wandelroutes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
majoor bosshardt route, majoor bosshardt museum, leger des heils amsterdam