Volg ons via
 
 
 

De Wandel4daagse van Luxemburg

De Wandel4daagse van Luxemburg | 4 dagen wandelen in Luxemburgs klein Zwitserland. (Petite Suisse) 

De Wandel4daagse van Luxemburg. 

Ook nu weer voeren de routes van de Wandel4daagse Luxemburg weer door Luxemburgs Klein Zwitserland en gedeelten van de Süd Eifel. U kunt zich voorinschrijven tot 20 april 2020.

De start- en finishlocatie is in het Centre Culturel “A Schmadds” in Berdorf. Hier vertrekken en finishen de deelnemers alle vier de dagen. Adres Centre culturel “A Schmadds”  29, rue d’Echternach L-6550 Berdorf.

De 4e dag worden de deelnemers ontvangen door een muziekorkest en in de namiddag en de avonds is er een Bayerische avond met diner.

Er is keuze uit 6 afstanden.
U kunt kiezen uit de volgende vijf afstanden: 5 – 10 – 15 – 20 – 25 – km.

De 40 en 50 km.

Het is mogelijk om voor de 40 en 50 km afstand te kiezen. De 40 en 50 km worden niet uitgepijld, maar kan wel gelopen worden, maar dan wel op GPS. Praktisch gezien loopt de 40 + 50 km wandelaar de 25 km route met een tweetal extra lussen van 15 en 10 km. De 25 km is wel uitgepijlt dus vanaf het splitsingspunt 25 km met de 40/50 km, lopen de deelnemers van de 40 + 50 km, 15 of 10 km op GPS. Schrijf dus in voor de 25  km en vraag om het gps documentje. Aan te vragen per e-mail: info@sportwandelschool.nl   

Het is voor de 40/50 km wandelaars, die een hotel hebben geboekt aan te bevelen om een hotel te boeken zonder ontbijt. En zelf een ontbijt te regelen. Er zijn supermarkten in Echternach.

Meer info: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2842
Categorie: 
04 Wandelen April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelen luxemburg, wandelvierdaagse luxemburg, wandel4daagse luxemburg