Volg ons via
 
 
 

30 mei t/m 2 juni 2019 - De Wandel4daagse van Haarlem 

Wandel4daagse van Haarlem  | Vier dagen genieten van de natuur.

30 mei t/m 2 juni 2019 - De Wandel4daagse van Haarlem 

Na het succes in voorgaande jaren met dagelijks ruim 1.000 wandelaars aan de start wordt bij de zevende editie van de Wandel4Daagse Haarlem ingezet op 1500 deelnemers. Met dagelijks 6 wandelafstanden en routes met wisselend landschap is de Wandel4Daagse toegankelijk voor vrijwel iedereen die van wandelen houdt. Zonder te verdwalen doorkruisen de wandelaars het nationaal park Zuid Kennemerland en de bosgebieden bij Overveen en het recreatiegebied Spaarnwoude. Vier dagen genieten van de natuur.

30 Mei

De Wandel4daagse van Haarlem wordt dit jaar voor de 7e maal georganiseerd en start op Hemelvaartsdag. Dit jaar valt Hemelvaartsdag op 30 mei. De startlocatie is 4 dagen lang de sporthal Kennemer Sportcenter, makkelijk te bereiken met de trein tot station Bloemendaal. Ook de jaarlijkse feestelijke intocht vindt dit jaar voor het eerst plaats in het Kennemer Centre.

Terrassen geopend

Langs de zes routes van de Wandel4Daagse zijn alle horecagelegenheden door vrijwilligsters op de hoogte gebracht van de komst van wandelaars. Met veel enthousiasme hebben zij hun terras opengesteld voor de ontvangst van de wandelaars die daar even kunnen pauzeren en gebruik kunnen maken van het toilet.

Inschrijving

Belangstellenden voor dit wandelevenement kunnen inschrijven via www.wandel4daagsehaarlem.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1430
Categorie: 
05 Wandelen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelvierdaagse haarlem, wandel4daagse haarlem, wandelvierdaagse, wandelroute haarlem