Volg ons via
 
 
 

30 dec 2018 - Midwinterhoornwandeling Reutum

De Stichting “Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert een prachtige Winterwandeling in Reutum (nabij Ootmarsum)

30 dec 2018 - Midwinterhoornwandeling Reutum
 
De Stichting “Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert op zondag 30 december  een prachtige Midwinterhoornwandeling vanuit Reutum (nabij Ootmarsum).
 
Al wandelend geniet men van het schitterende glooiende essenlandschap in de omgeving van het stroomdalgebied aan de randen van Tubbergen, Vasse, Reutum en Ootmarsum. Tevens wandelen we in buurt van eeuwenoude grafvelden en door een prachtig mooi natuurgebied.
 
Voor iedereen is deze wandeling een mooie gelegenheid om even lekker uit te waaien in de voorbereiding op de feestdagen en te genieten van deze prachtige omgeving.
Onderweg kunt u tegen een kleine vergoeding (1 euro) genieten van een heerlijk glas warme Glühwein of een beker chocolademelk.
  
Bij start en finish kunt u genieten van de melancholische klanken van de Midwinterhoorns, welke in de adventstijd de geboorte van Christus en de zonnewende aankondigen.
 
Meer info: www.sbn-tubbergen.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2573
Categorie: 
12 Wandelen December
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tante sien, hotel vasse, wandelroute vasse, wandelroute downloaden vasse