Volg ons via
 
 
 

Singelloop Utrecht

Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland

2 miljoen mensen met reuma

Met de opbrengst van de Singelloop tegen reuma financiert het Reumafonds nieuw wetenschappelijk onderzoek naar reuma. Lodewijk Ridderbos, directeur Reumafonds: ‘Betere behandelmethoden betekenen simpelweg een beter leven met reuma. In Nederland hebben bijna 2 miljoen mensen een vorm van reuma, bijvoorbeeld artrose. Naast fysieke belemmeringen stuiten zij in hun omgeving ook vaak op onbegrip. Pijn en vermoeidheid zijn onzichtbare kenmerken van reuma en daarom voor anderen moeilijk te begrijpen. Met de Singelloop tegen reuma vragen we iedereen in beweging te komen tegen reuma.’

Singelloop tegen reuma

De Singelloop tegen reuma wordt georganiseerd door sportmarketing- en sportevenementenorganisatie ProRun, in samenwerking met het Reumafonds. De afstanden zijn 5 km, 10 km en een halve marathon, zowel voor topatleten als recreanten. De halve marathon is in 2014 voor het eerst aan de Singelloop tegen reuma toegevoegd. Het parcours start net als de andere afstanden in het Wilhelminapark en finisht op de Maliebaan.

Meedoen met de Singelloop tegen reuma? Ga naar Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3230
Categorie: 
10 Wandelen Oktober
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
singelloop, singelloop utrecht route, reumafonds, hardlopen tips, runnersworld