Volg ons via
 
 
 

Wandelen in de Costa de Prata

Je loopt alleen met een beschrijving en rijdt zelf naar start-en eindpunt. Óf je wordt gebracht en opgehaald bij het eindpunt. Óf je loopt samen met een gids.

Wij weten als geen ander hoe heerlijk het is om te wandelen. Zelf (Francine) ben ik tien jaar geleden vanuit Maastricht naar Rome gelopen. Dat zou ik nou niet meer kunnen, maar de herinneringen aan deze tocht zijn blijvend uiteraard. Ik wandel hier ook graag en ontdek steeds weer prachtige natuurgebieden en interessante plekjes.  Vandaar ons aanbod.
 
Een speciaal aanbod voor wandelaars in het voor- en najaar. Wandelen in deze regio is fantastisch. De Costa de Prata heeft veel te bieden. Het gebied is rijk aan pittoreske dorpjes, natuurschoon, eucalyptus- en pijnboombossen, boom- en wijngaarden, berglandschap en een prachtige, vaak ruige kust. Maar er zijn ook kloosters, burchten en andere historische gebouwen. In het voor- en najaar is het klimaat nog heerlijk zacht en niet te warm om te lopen.

De Costa de Prata is een goede wandelbestemming. www.quintaantesovento.com

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Antes o Vento
Hits: 1875
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Wandelweek, wandelen, Costa de Prata, Quinta Antes o Vento