Volg ons via
 
 
 

Stadsganzenbord Gouda

Stadsganzenbord | Puzzeltocht door de historische binnenstad van Oud-Hollandse steden.

De bijzondere speurtocht Stadsganzenbord van Groepswijzer.nl is vanaf nu verkrijgbaar in Gouda. Het Stadsganzenbord, een puzzeltocht door de historische binnenstad van Oud-Hollandse steden, is al langer verkrijgbaar in Leiden, Haarlem, Den Haag, Delft, Amsterdam en Dordrecht.

Een originele 17e-eeuwse plattegrond is het uitgangspunt van het Stadsganzenbord. De deelnemers aan dit groepsarrangement zoeken aan de hand van zo’n gedetailleerde kaart hun weg door de binnenstad. Kijken en vergelijken, daar gaat het om. Is die gracht er nog of is hij gedempt? Was de Waag toen al gebouwd of zien we op de kaart een heel ander gebouw? Onderweg beantwoorden de teams vragen en voeren opdrachten uit. Het Stadsganzenbord is de leukste manier om kennis te maken met de geschiedenis van een stad.

De Goudse variant voert de bezoeker natuurlijk langs het stadhuis, de Veerstal, het Hofje van Cincq, de Gouwe en al die andere prachtige plekken die Gouda rijk is. Toegang tot de Goudse Glazen van de St. Jan is natuurlijk onderdeel van het arrangement. Net als koffie met gebak om mee te beginnen.

Het Stadsganzenbord Gouda is te boeken bij www.groepswijzer.nl

Afbeeldingen
  • Blaeu Gouda klein.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2582
Categorie: 
Wandelroutes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
stadswandeling gouda, wandeltocht gouda, wandelroute app, wandelroute plannen