Volg ons via
 
 
 

Wandelknooppunten: het nieuwe wandelen

Wandelen met wandelknooppunten wint steeds meer populariteit. Je creëert je eigen wandelroute en je komt op de mooiste plekjes.

In Nederland en België was het voor de fietser al beschikbaar: knooppunten. Nu duiken deze ook voor de wandelaar steeds meer op in Nederland en België. Op de website www.wandelknooppunten.eu vind je alle informatie over wandelen met wandelknooppunten.

Het is heel eenvoudig. Net als met fietsknooppunten stel je zelf een route samen. Je loopt van knooppunt naar knooppunt. Als je de route wilt inkorten of juist verlengen kijk je even op de kaart en je weet welke knooppunten je moet volgen. Je weet ook zeker dat je langs de mooiste plekjes komt welke een regio te bieden heeft. Een wandelnetwerk wordt namelijk samengesteld door mensen die het gebied goed kennen en zelf veel wandelen door dit gebied. Het gaat vaak om wandelpaden langs autoluwe gebieden, paden nabij bezienswaardigheden en cultuur. De knooppunten zijn vaak ook aangelegd langs bestaande lange-afstands-wandelpaden.

Op www.wandelknooppunten.eu, een zusterwebsite van www.fietsknooppunten.eu, vind je in de toekomst steeds meer informatie over wandelnetwerken in Nederland en België, informatie over de populaire wandelgebieden, waar de wandelkaarten verkrijgbaar zijn, een wandelrouteplanner en gratis wandelroutes.

Wandelknooppunten geven wandelen weer een totaal nieuwe impuls!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: knooppuntfietser
Hits: 2378
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelknooppunten, wandelnetwerk, wandelroute downloaden, wandelingen, wandelroute, gratis wandelroutes