Volg ons via
 
 
 

11 juni 2017 - Ladiesrun Utrecht

Ladiesrun Utrecht, terugkerend loopevenement voor vrouwen

Op zondag 11 juni 2017 vindt de achtste editie van de Ladiesrun Utrecht plaats. Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen heeft drie afstanden; 5 km, 7,5 km en 10 km. De start en finish van dit leuke loopevenement is op het Berlijnplein bij CineMec in Leidsche Rijn. 

Steun Pink Ribbon

Je kunt met je deelname aan de Ladiesrun ook Stichting Pink Ribbon steunen. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Je kunt hen steunen door een donatie te doen bij inschrijving en/of door op het speciale actieplatform je deelname aan de run te laten sponsoren.

Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal borstkankerpatiënten blijft stijgen. Jaarlijks krijgen 15.000 mensen de diagnose, dat zijn 41 mensen per dag. Hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, sterven er in ons land dagelijks 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte.  

11 juni 2017

Meer info: www.ladiesrunutrecht.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2042
Categorie: 
06 Wandelen Juni
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
utregse meidenloop, meidenloop, wandeltocht, wandelen, helen dowling instituut,