Volg ons via
 
 
 

Wandelmaatje gezocht?

Wandelmaatje gezocht | Via internet plaats je eenvoudig een oproepje om samen met iemand wandeltochten te maken.

In een eerder artikel hebben we het al eens gehad over de voordelen van wandelen. In het artikel "waarom wandelen?" heb je kunnen lezen dat je kunt gaan wandelen om je gezondheid te bevorderen, meer van de omgeving te zien, maar ook zeker om contact te leggen met andere mensen.

De één legt gemakkelijk contact tijdens het wandelen en bij de ander gaat dat was lastiger. En dat geeft helemaal niets! Vind je het vervelend om alleen te wandelen en leg je lastig contact dan is het jammer als je om die reden thuis blijft. Gelukkig biedt internet een oplossing.

Wandelmaatje gezocht

Via internet kun je op verschillende plekken zoeken naar een wandelmaatje. Zoek je het liefst binnen je eigen kennissenkring dan kun je een oproepje plaatsen op Facebook. Een simpel "wie heeft er zin om met mij wandelingen te maken?" kan al voldoende zijn. Heb je geen Facebook of wil je liever een nieuw persoon leren kennen dan kun je ook een oproepje plaatsen op een forum. Zoek je specifiek een 50-plusser om mee te wandelen dan kun je uiteraard je oproep plaatsen op ons forum. Maar er zijn ook andere websites waar je online een wandelmaatje kunt vinden. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 7694
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelmaatje gezocht, oproepje, waarom wandelen, vijftig plusser wandelen, 50 plusser, contact leggen