Volg ons via
 
 
 

Al meer dan 30 wandelingen volgens het Groene Halteconcept.

Sinds 2006 ontwikkelde reizigersvereniging TreinTramBus al meer dan 30 wandelingen volgens het Groene Halteconcept.

Reizigersvereniging TreinTramBus, Grote Routepaden, NMBS, de NMBS-Holding en de Stad Brugge openen op zondag 24 maart acht nieuwe wandelingen volgens het Groene Halteconcept. De wandelingen lopen van station naar station langs bestaande Grote Routepaden. De opening vindt plaats in Brugge.  

Sinds 2006 ontwikkelde reizigersvereniging TreinTramBus al meer dan 30 wandelingen volgens het Groene Halteconcept. Ze zijn zo uitgewerkt dat zowel op het vertrek- als op het eindpunt minstens elk uur een trein, tram of bus komt, ook in het weekend. TreinTramBus en Grote Routepaden hebben nu de handen in elkaar geslagen en samen de Stationsstapper ontwikkeld, een wandelgids met acht wandelingen van station naar station via bestaande Grote Routepaden. Alle vertrek- en eindpunten zijn uitstekend bereikbaar per trein.  

De wandelgids kwam tot stand met de steun van de Nationale Loterij. NMBS plaatste infopanelen in 15 stations en stopplaatsen. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1514
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelen, groene halte wandeling, wandelgids, wandelroute, wandel route