Volg ons via
 
 
 

Bourgondisch Fruitwandelen / Fietsen

Bourgondisch Fruitwandelen | Wandelroutes voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal.

Ons zeer populaire wandelevenement heet Bourgondisch Fruitwandelen

Bourgondisch Fruitwandelen

De speciaal uitgezette wandelroutes voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal. Mooie plekjes, waarvan sommige normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

En uiteraard prikkelen we je 'Bourgondische' zintuigen. Je wordt onderweg namelijk verwend met lekkere streekproducten, swingende muziek en een ontspannen sfeer.

Je kunt kiezen uit de 6, 11, 18 of 27 km wandelroute. Inschrijven kan via www.dijkensport.nl, er is dit jaar plaats voor maximaal 3.100 Fruitwandelaars.

Nordic Walking

Nordic Walking is toegestaan. Tijdens het Bourgondisch Fruitwandelen gaan gemoedelijkheid en gezelligheid ver uit boven prestatie. Een combinatie van het traditionele wandelen en het Nordic Walking is dan ook goed mogelijk.

Volg ons voor nieuws, acties, foto's en video's ook op Facebook, Twitter en Instagram (allen via @DijkenSport)."de route staat met pijlen aangegeven.

Alle informatie is te vinden op Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4240
Categorie: 
09 Wandelen September
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelen nederland, wandeltocht, wandelingen, wandel route, fruitwandelen