Volg ons via
 
 
 

2 febr 2020 - 22e editie Schutrups Wandeldag

Wandelen door de bossen en over de heide in het mooie plaatsje Exloo op de Hondsrug, kan ook weer op zondag 3 februari.

Op zondag 2 februari 2020 wordt voor de 22e keer de Schutrups Wandeldag georganiseerd. Wandelliefhebbers kunnen die dag kiezen uit verschillende wandelroutes die dwars door het fraaie natuurgebied bij het Drentse Exloo lopen.
De sfeervolle wandeldagen die jaarlijks door Stichting Schutrups op touw word gezet, bieden de mogelijkheid even te ontsnappen aan het drukke leven van alledag. De verkwikkende bos- en heidewandelingen bieden de deelnemers een beleving van winterse ontspanning in de pure natuur: het echte ‘Schutrups-gevoel’, aldus de naamgever van het evenement.
 
Net als voorgaande jaren het geval was, draait ook de 22e editie van de wandeldag niet alleen om het wandelen, maar ook om de sfeer en gezelligheid. Zo wordt er een feesttent opgebouwd waarin een bandje gaat optreden, krijgen de deelnemers snert, roggebrood en spek voorgeschoteld en is er voor de jeugd de mogelijkheid om samen met leden van de scouting zelf brood te bakken.
Deelnemers aan de Schutrups Wandeldag hebben de keuze uit vier verschillende afstanden. Er is een bescheiden wandeltocht van 5 kilometer uitgestippeld, maar ook wandelingen van 10, 15 of zelfs 25 kilometer behoren tot de mogelijkheden.
 
Voor meer informatie: Schutrups Schoenen, 0591- 549093
www.schutrups.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4601
Categorie: 
02 Wandelen Februari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelroutes, wandelingen, wandelroute, wandeltochten, gps wandeltocht