Volg ons via
 
 
 

April | Nivon wandelmaand

Nivon Wandelmaand | Logeren in een Nivon-Natuurvriendenhuis

Het Nivon staat in de maand april geheel in het teken van wandelen. Veel wandelaars lopen de routes die het Nivon heeft uitgezet en logeren dan één of meerdere nachten in een natuurvriendenhuis of kamperen op één van de aangesloten kampeerterreinen. De natuurvriendenhuizen van het Nivon liggen verspreid door het hele land en vrijwel altijd op unieke plekjes middenin de natuur. Vanuit een natuurvriendenhuis worden ook regelmatig wandelexcursies en wandelvakanties georganiseerd.

Het Nivon heeft de beschikking over maar liefst 15 wandelgidsen en een grote groep vrijwilligers werken samen aan het onderhouden van 4000 kilometer aan lange afstandswandelpaden.

Een bekend lange afstands-wandelpad is het Pieterpad. Om ervoor te zorgen dat wandelaars ook daadwerkelijk de goede route kunnen vinden trekken twee keer per jaar 40 markeerders er op uit om de puntjes op de i te zetten. Het Nivon heeft inmiddels 23.000 leden die zich tezamen inzetten voor een eerlijke, en groene samenleving.

De maand april is het Nivon Wandelmaand. Het Nivon biedt wandelaars deze maand meer dan twintig georganiseerde groepstochten aan. Wie graag in zijn eentje wandelt kan ook met korting overnachten in één van de Nivon-Natuurvriendenhuizen. Alle nadere informatie staat op de website www.nivonwandelmaand.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1947
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nivon, nivon reizen, kamperen, nivon huis eerbeek, nivon heiloo, nivon bosbeek, wandelvakantie