Volg ons via
 
 
 

Winterwandelen

Winter | Eén van de mooiste seizoenen maar erg belangrijk om je warm te kleden.

De winter is een van de mooiste seizoenen om lekker te wandelen, de panorama's van de bevroren stukken Nederland, de koude lucht, de sneeuw en bevroren meertjes. Het Nederlandse landschap verandert in een sprookjeslandschap in de winter, vooral als het er een beetje bij sneeuwt. Het is niet alleen maar sprookjesachtig, de ondergrond wordt gladder en je vat sneller kou. Het is dus ook een extra uitdaging, want je moet rekening houden met de kou en de verzwaarde omstandigheden. 

Daarom is het erg belangrijk dat je je warm aankleedt!! Stevige wandelschoenen zijn een must voor de bevroren ondergrond, het liefst met een goed profiel voor de nodige extra grip, ook is het slim om lekkere warme wandelkleding aan te doen. Merken zoals The North Face bieden wandelkleding en schoenen die perfect zijn voor de wintermaanden. Kleding die je warm houdt, maar waar je niet in gaat zweten omdat je het te warm hebt, dat is namelijk misschien nog wel vervelender. Sommige wandelaars trekken comfortabele trainingspakken aan in de winter om te wandelen, dit kan af en toe iets te koud zijn. Een sjaal, wanten en een warme muts zijn ook slim om mee te nemen. Een rugzak met daarin wat water en een paar snackjes is ook altijd slim om mee te nemen bij wandelingen, want je weet nooit hoe lang het duurt. 

Als je je winterkleding eenmaal goed voor elkaar hebt en er dus zeker van bent dat je niet gaat bevriezen, is er een hoop te zien en ontdekken.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 9307
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandelvierdaagse, wandelen, stadswandeling, zalando laarzen, zalando jassen, zalando kinderkleding, kortingscode zalando