Volg ons via
 
 
 

5 en 6 okt 2019 - Hoge Veluwe Loopweekend

Hoge Veluwe Loopweekend | Wandeldag en Hoge Veluwe Loop

Op 5 en 6 oktober aanstaande vindt het Hoge Veluwe Loopweekend plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wandelen en hardlopen dwars door de bossen, over de uitgestrekte heidevelden en voor de wandelaars zelfs door de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum! 

De Hoge Veluwe Wandeltocht

Op zaterdag 5 oktober staat wandelen centraal in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Afwisselende routes van 1, 5, 10 en 20 kilometer laten de wandelaars genieten van de uitgestrekte natuur van het Park en de verfijnde kunst van de beeldentuin. De speciale belevingsroute van 1 km is uitgezet voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of visuele beperking. De route van 5 kilometer is goed toegankelijk voor gezinnen met kinderen en mindervaliden. Tevens zijn alle routes geschikt voor nordic- en powerwalkers. Langs de routes staan natuurgidsen die vertellen over het landschap met haar indrukwekkende zandverstuivingen, gevarieerde bossen en uitgestrekte heidevelden.

De Hoge Veluwe Loop

Op zondag 6 oktober is het de beurt aan de hardlopers en joggers. Tijdens de 15e editie van deze loop kunnen deelnemers kiezen uit routes van 5 en 10 kilometer of een Halve Marathon. Langs de diverse routes zijn posten met versnaperingen ingericht. De routes lopen vrijwel helemaal over verharde wegen en zijn nagenoeg vlak. Een deel van de 5 en 10 km gaat over een bospad. De Halve Marathon is KNAU-gecertificeerd.)

Beweegmarkt

Een uniek onderdeel van de Hoge Veluwe Loop is de Beweegmarkt, toegankelijk voor zowel bezoekers als lopers. Na het lopen heerlijk ontspannen met een massage of tijdens de loop genieten van muziek en theater, alles is mogelijk. Ook aan de kinderen is gedacht: voor hen is er een speciaal programma met activiteiten en leuke workshops. Uitstekende catering maakt de dag compleet. De Beweegmarkt is dé plek waar iedereen zich kan vermaken tijdens de Hoge Veluwe Loop.

Kosten en inschrijving

Voor meer informatie en direct inschrijven, kijk op www.hogeveluweloop.nl


Afbeeldingen
  • Hoge Veluwe Loop 2012_NP De Hoge Veluwe 2.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7096
Categorie: 
10 Wandelen Oktober
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hoge veluwe, wandeltocht, wandelevenement, hoge wandeldag veluwe, wandelen hoge veluwe, hoge veluwe loopweekend