Volg ons via
 
 
 

xx mei 2020 - Wandelen en fietsen op Polderdag 2020

Polderdag | Boeren, tuinders, molenaars e.a. halen alles uit de kast om te laten zien wat het buitengebied te bieden heeft.

– Fietsen en wandelen op Polderdag 2020

Polderdag | Boeren, tuinders, molenaars, natuurliefhebbers e.a. laten op hun opengestelde bedrijven in het buitengebied zien wat de polder te bieden heeft.

Tijdens de Polderdag van  xxx   mei 2020 halen boeren, tuinders, molenaars en anderen uit het Land van Wijk en Wouden alles uit de kast om te laten zien wat het ‘platte land’ te bieden heeft. Het thema dit jaar is Fietsen in vrijheid. Met de fiets ga je langs verschillende boerderijen en kwekerijen waar voor groot en klein allerlei activiteiten georganiseerd zijn.

Een mooie gelegenheid om eens op de fiets te stappen en het buitengebied in de buurt te herontdekken. Voor fietsen met opa en oma is deze gezellige Polderdag Hemelvaartsdag én Bevrijdingsdag natuurlijk ook heel geschikt! Van de deelnemende molens, kaasboerderijen, manege’s, kwekerijen, tuinen en imkerijen, staan de deuren open voor alle deelnemers op de route deze dag.

De Polderdag wordt in 2016 voor de negentiende keer gehouden in de dorpen Zoeterwoude, Stompwijk, Hazerswoude, Leiderdorp, Koudekerk aan den Rijn en Wassenaar en omgeving.

Er worden vier fietstochten van 20 tot 25 km per route, en een wandeltocht (in Hazerswoude) uitgezet.
De verschillende startpunten zijn open van 10.00 tot 13.00 uur.

Meer info: www.landvanwijkenwouden.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5564
Categorie: 
05 Wandelen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
polderdag, fietsroute, wandelroute, plattelandsfietstocht, fietsroute land van wijk en wouden, wandelen nederland