Volg ons via
 
 
 

Friese Elfstedenwandeltocht

Friese Elfstedenwandeltocht | Zelf de tocht der tochten wandelen?

Friese Elfsteden Wandeltocht

U wandelt vijf dagen lang door mooi Fryslân. Het is een geweldige uitdaging en tegelijkertijd een heerlijke ontspanning om de Tocht der Tochten zelf af te leggen en die prachtige elf Friese steden te ‘bedwingen’. U wandelt op de eerste dag van Leeuwarden naar Sloten, op de tweede dag van Sloten naar Workum, op Hemelvaartsdag van Workum naar Franeker, vervolgens van Franeker naar Dokkum om op zaterdag de laatste etappe af te leggen van Dokkum naar Leeuwarden., waar u het felbegeerde Elfstedenkruisje in ontvangst kunt nemen.

Eén of meerdere dagen wandelen?
Is een vijfdaagse tocht net iets te veel van het goede? Er is een mogelijkheid om één of meerdere etappes te wandelen. Mocht u al eens één etappe hebben gewandeld, dan kunt u dit jaar gewoon een andere etappe doen. De afstanden variëren van 50 km op dinsdag tot 28 km op zaterdag.

Meer informatie vindt u op onze website: Klik Hier
Contact: info@elfstedenwandeltocht.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: 11steden
Hits: 7268
Categorie: 
05 Wandelen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wandeltocht, wandelroute friesland, wandelevenement, elfsteden wandeltocht, wandeltocht, wandelroutes, wandelen nederland