Volg ons via
 
 
 

Vierdaagse van Marbella

Vierdaagse van Marbella | Internationaal wandelevenement in Zuid-Spaanse Marbella

Forse toename deelnemers Vierdaagse Marbella

De voorbereidingen voor de vijfde editie van Marbella 4Days Walking zijn in volle gang. Het concept blijft hetzelfde maar de organisatie heeft besloten een aantal nieuwe elementen toe te voegen: langere routes en meer feest. De vierdaagse vindt plaats van 8 tot en met 11 oktober 2020.

Deelnemers kunnen kiezen tussen routes van 10, 20 of 30 kilometer en kunnen ook zelf weer bepalen of ze alle 4 dagen of minder mee willen lopen. Er is voor een nieuw inschrijfsysteem gekozen, deelnemers kunnen via de site een account aanmaken om in te schrijven en na betaling zelf hun inschrijfbewijs te downloaden wanneer het hen uitkomt. Er wordt met een barcode gewerkt opdat de start en finish sneller verlopen en er ook betere controle is over het aantal mensen dat nog op de route is. 

De ondernemers in het centrum van Marbella hebben gezien wat een vierdaagse eigenlijk inhoudt en zullen ook dit jaar zowel in de nabijgelegen haven als in het oude stadscentrum allerlei aanvullende activiteiten organiseren. 

Marbella 4Days Walking wordt mogelijk gemaakt door de hulp van vele bedrijven en instellingen die allemaal hun bijdrage leveren aan een leuk en veilig evenement.

Meer informatie en inschrijven: www.marbella4dayswalking.com

foto onder:
Bijschrift: Marbella 4Days Walking zal dit jaar naar verwachting minstens drie keer zo veel wandelaars trekken als vorig jaar.


Afbeeldingen
  • marb.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7654
Categorie: 
Wandelnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vierdaagse marbella, vierdaagse, wandelevenement, spanje, 4daagse marbella