Volg ons via
 
 
 

Binnenstad Dordrecht straalt rust uit

Ontdek de rijke historie van Dordrecht.

Dordrecht, stapelplaats op de plek waar de Merwede zich splitst in de Oude Maas en de Noord, kent twee gezichten. De goed bewaarde historische binnenstad straalt rust, charme en schoonheid uit, maar wie zich begeeft naar het Groothoofd wordt plotseling geconfronteerd met een weids uitzicht over de rivier de Merwede.

Het verklaart de rijke geschiedenis van de stad, die door haar strategische ligging al in de Late Middeleeuwen een belangrijke functie had als doorvoerhaven. En het bepaalt het karakter van het hedendaagse Dordt, waar de geschiedenis voor het oprapen ligt op iedere straathoek.Groepswijzer.nl presenteert met trots haar aanbod op deze nieuwe locatie.

Groepswijzer.nl biedt tal van populair cultuurhistorische arrangementen aan in Leiden, Delft, Haarlem, Den Haag, Katwijk en dus nu ook in Dordrecht. Kijk op http://www.groepswijzer.nl voor ons complete aanbod.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3173
Categorie: 
Stads- en dorpswandelingen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dordrecht stadswandeling, stadswandeling, excursie, dordt, stadswandelingen