Volg ons via
 
 
 

Gezondheid la carte in Willingen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

wellness, culinaire hoogstandjes en fitness

In maart en april staat Willingen in het teken van Gezond & Culinair en inspireert het
zijn gasten met een attractief aanbod.

Gezond door beweging is het motto van de gezonde Willinger vakantie. Maar ook het fijnproeven en de ontspanning mogen bij een vakantie in het Sauerlandse Willingen niet ontbreken. Het aanbod bevat onder andere Heilklima-Wandern (gezondklimaat-wandelen) en wandeldagen op de Uplandsteigwandelroute, de Vital Card Classis en Vital Card Prestige en een exquise culinair aanbod. Van 20 april t/m 3 mei 2009 vindt bijvoorbeeld het evenement 3e Kulinarischen Schlendertage plaats met de 2e Willinger Kocharena, het Ess-Theater en een culinaire wereldreis.

De Vital Card Classic en de Vital Card Prestige maken het mogelijk om in Willingen het grote gevarieerde gezondheids- en wellnessaanbod voor een interessante prijs te leren kennen. In de Vital Card Classic (voor maar EUR 75,-), is bijvoorbeeld inbegrepen: een 30 minuten durende ontspannende massage, bloeddrukmeten in de apotheek, eenmalig nordic-walking met instructie en aansluitende toer incl. stokkenhuur, een begeleide wandeling in het gezonde klimaat, een exclusieve ontspanning in de ondergrondse Willinger wereld, eenmaal rugtraining en een keer Yoga onder vakkundige leiding, 3 dagen 3 uur entree in het subtropische zwemparadijs Lagunenbad evenals dagelijks gebruik van de gezondheidssportstudio. Dit aanbod geldt van maandag tot vrijdag en alleen in combinatie met de Willinger Sauerland Card/kuurkaart.

Willingen en het naburige dorp Usseln zijn erkende kuuroorden met een gezond klimaat. Willingen is daarnaast ook Kneipp kuuroord. Tot het thema Gezondheid la carte behoort ook het Heilklima-Wandern (wandelen in een gezond klimaat) en Heilklima-Schnuppern (gezond klimaat proeven). De gasten wandelen onder begeleiding van een deskundige klimaattherapeut over de speciaal uitgezochte Heilklima-wandelroutes. Tijdens de wandeling kan men genieten van de prachtige uitzichten en de gezonde, frisse lucht. De klimaattherapeut meet ter controle regelmatig de bloeddruk en de polsslag van de gasten. Na terugkomst eindigt de korte vakantie (4 dagen) met een ontspannend bad en aqua wellness in het 32C warme water van het subtropische zwemparadijs Lagunenbad. Warming up, stretching, ademmeditatie en een exclusieve ontspanning in de Willinger ondergrondse wereld staan eveneens op het programma. EUR 117,- per persoon excl. accommodatie.

Meer informatie en data: Tourist-Information Willingen, Waldecker Str. 12, D - 34508 Willingen (Upland), Tel. 0049 (0)5632 401180, Fax 0049 (0)5632 401150, Email: willingen@willingen.de, Internet: www.willingen.de

Een voorbeeld van een culinair arrangement:
Culinaire hoogstandjes in het Sauerland DIE4KULINARISCHEN verwennen fijnproevers
Vier hotel-restaurants in het Sauerlandse Willingen en Usseln verwennen fijnproevers onder de naam DIE4KULINARISCHEN. Er wordt met hart, ziel, vakmanschap en veel afwisseling gekookt. De keukenchefs van het Romantik Hotel Stryckhaus, het Le Petit Restaurant, het Gutshof Itterbach en het Post Hotel in Usseln bereiden voor hun gasten met grote passie voortreffelijke menus, die met bijpassende dranken worden geserveerd. Deze perfecte combinatie is een streling voor oog en tong van de gourmets.
De gasten overnachten in een van de vier hotels. De liefhebbers van de bijzondere keuken worden voor het culinaire genot met een luxe limousine iedere avond naar een ander restaurant gebracht om daar nieuwe gerechten en smaakrichtingen te ontdekken.

Overdag bieden de hotels in de SPA-faciliteiten wellness, beauty en ontspanning. Ook kan men wandelen of fietsen. In het arrangement van DIE4KULINARISCHEN zijn vier overnachtingen opgenomen incl. Sauerlands ontbijtbuffet, vier voortreffelijke menus met bijpassende drankjes van het apritief tot de espresso in de Gutshof Itterbach, Romantik Hotel Stryckhaus, Posthotel Usseln en in het Le Petit Restaurant evenals de transfers met de limousine. Het arrangement is te boeken vanaf EUR 505,- per persoon. Meer informatie en boekingen onder tel.: 0049-(0)5632- 9860, Internet: www.die4kulinarischen.de

Bovendien nodigen meer dan 100 horecagelegenheden in Willingen en de omliggende gemeentes u uit om van het gevarieerde culinaire aanbod te smullen en genieten.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2785
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sauerland, duitsland, spa, thermen, wellness
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.