Volg ons via
 
 
 

Egypte - Nijlcruise

Nijlcruise Egypte | Een fantastische manier om het aloude Egypte te onttdekken

De Nijl in Egypte was in vroeger jaren van groot belang voor de bevolking. Graanschepen maakten gebruik van deze belangrijke handelsroute en de bevolking maakte veel gebruik van de Nijl door in hun papyrusbootjes op jacht te gaan naar vis en onder meer vogels.

Tegenwoordig heeft de Nijl een grote aantrekkingskracht op toeristen die in de felucca's ( Egyptische zeilbootjes) genieten van de prachtige omgeving en de vriendelijke bevolking. Cruiseschepen vervoeren duizenden toeristen voor wie een Nijlcruise het hoogtepunt is van hun reis naar Egypte. Ontspannen op het zonnedek genieten, op weg naar de volgende bezienswaardigheid.

Vanaf Caïro  komt men met het cruiseschip, via Luxor met zijn tientallen bezienswaardigheden, langs Esna en Edfu aan in het Lake Nasser meer. Een Nijlcruise in Egypte is een schitterende manier om der schatten van het oude Egypte te ontdekken.  


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2157
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nijlcruise egypte, reis egypte, egypte vakantie, egypte, de nijl, bezienswaardigheden egypte
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.