Volg ons via
 
 
 

Ouderen kamperen steeds langer

CampingCard van ACSI geeft flinke kortingen op kamperen.

Kamperen onder ouderen is erg populair en ouderen doen dat ook steeds langer, blijkt uit onderzoek gehouden door ACSI, dé campingspecialist. Gaf de Bovag al eerder te kennen dat de verkoopcijfers van caravans, maar ook van de campers, stijgen, de cijfers van ACSI bevestigen dit overduidelijk.

Ruim 46% van de laagseizoen-kampeerders, met name ouderen, zijn er langer en 69% zelfs ook vaker op uit getrokken. In het laagseizoen worden vaak kortingen door campings gegeven, wat zeker leidt tot meer boekingen door ouderen in het laagseizoen. 

CampingCard geeft korting

ACSI-directeur Ramon van Reine geeft aan: ‘CampingCard ACSI-campings geven bijvoorbeeld tot wel 50% korting en dit voordeel zetten veel mensen om in een langere vakantie’. Uit cijfers blijkt dit ook overduidelijk: ruim 41% van de laagseizoen-kampeerders is in de maanden mei en juni meer dan een maand op reis. Daarnaast is gebleken dat bijna 50% van de ondervraagden ook met regelmaat een weekend gaat kamperen.

De belangstelling van de zogeheten laagseizoen-kampeerder is breed. Zo heeft 40% interesse voor de natuur en 32% voor cultuur. Zeker een kwart van deze kampeerders is actief wandelaar en/of fietser. Door ACSI wordt verwacht dat de groep laagseizoen-kampeerders de komende jaren nog verder zal groeien. 

Via de site van ACSI kan een kortingskaart specifiek voor het laagseizoen worden verkregen, de CampingCard ACSI. Ook bij de aanschaf van één van de ACSI campinggidsen ontvang je een dergelijke kortingskaart. 

Bron: ACSI


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4049
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
camping, kampeer vakantie, kamperen, camperplaats, goedkoop kamperen, campingcard
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.