Volg ons via
 
 
 

Vakantiewoning huren bij Staatsbosbeheer

Vakantie in natuurgebied | Vakantiewoningen midden in de natuur in Nederland.

Heb je zin in een vakantie in eigen land, maar geen trek in een stedentrip? Dan is een vakantiewoning in een natuurgebied misschien wel iets voor jou.

Staatsbosbeheer verhuurt onder de naam "Buitenleven"  54 vakantiewoningen. Deze vakantiewoningen bevinden zich in de mooiste natuurgebieden van Nederland. De voormalige dienstwoningen en pachtboerderijen zijn allemaal omgebouwd tot vakantiewoning nadat deze niet meer bewoond werden door boswachters en doordat kleine boeren zonder opvolgers, stopten met hun bedrijf.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een verblijf in een vakantiewoning op het landgoed Slangenburg, verstopt in het glooiende landschap van de Achterhoek of in een oude boswachterswoning op een rustige plek in het bos nabij Renkum? Allemaal unieke locaties voor een vakantie in de natuur.

Meer info: www.buitenlevenvakanties.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 22087
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie in natuurgebied, verblijf in nederland, vakantie natuur, luxe vakantiewoning, vakantie op landgoed, vakantiebungalow, vakantie, vakantiewoningen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.