Volg ons via
 
 
 

Oasis of the Seas - Strand en park aan boord

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Plek voor 5400 passagiers, vier zwembaden, een klimmuur, een surfsimulator, een ijsbaan en zandstrand en een park met echte bomen. Het grootste cruiseschip ooit.

De Oasis of the Seas gaat veertig procent groter worden dan de huidige recordhouder, de Independence of the Seas, van dezelfde reder. De eerste reis staat gepland voor eind 2009, momenteel wordt er in Finland nog hard gewerkt aan het gevaarte van bijna 900 miljoen euro. Als het schip klaar is zal ze via Southampton naar haar thuishaven in de Caribbean varen.

Wie mee wil aan boord moet voor negen dagen varen minstens 1500 euro betalen voor een dubbele hut. De meest luxe kamers kosten dik 10.000 euro in het hoogseizoen.

Park
Het schip is verdeeld in negen verschillende buurten, waarvan één Central Park zal gaan heten. Het is voor het eerst dat een park aan boord van een boot wordt gerealiseerd, compleet met bomen en een muur van varens vier dekken hoog. Aan boord van het zestien verdiepingen tellende schip zal verder een carrousel met handgesneden paarden zijn te vinden en een bewegende bar, die langs drie verschillende dekken op en neer reist.

Omdat het schip een waterverplaatsing van 100.000 ton kent, zal het maar in een paar grotere havens kunnen aanmeren, ondermeer Cozumel in Mexico. De reder is ervan overtuigd dat het schip op haar maidentrip volgeboekt zal zijn: er zal dus geen vroegboekkorting worden gegeven.

Klik Hier voor de video

bron: nos journaal

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1829
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
cruiseschip, Royal Caribbean
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.